jyotishNa ovoj radionici naučit ćete kako djelovati protiv stresa. Sve što nas okružuje od odnosa do posla ispunjeno je ovom pošasti, a bez alata mi ne znamo otkloniti njegove uzroke, te se ne znamo boriti protiv njegovog djelovanja.
Ova metoda se sastoji od dva aspekta djelovanja na stres.
1.Kada otkrijemo izvor stresa poput odnosa na poslu s pretpostavljenim ili nešto slično, potrebno je povući određene korake nakon napravljene analize. Naime, na radionici ćemo se baviti otkrivanjem onih koraka ili radnji koje činimo, a da ih nismo svjesni, a pod utjecajem naše krivo programirane podsvijesti. Često upadamo u probleme koji se naizgled čine da su problemi sa šefom ili partnerom, a zapravo nam se potkralo krivo ponašanje ili mišljenje koje ne vidimo u stvarnom životu. Podsvijest često stvara probleme, a da oni uopće nemaju nikakve veze sa stvarnom situacijom. Ovom radionicom ćemo otkriti kriva ponašanja, kao i korake koje je potrebno učiniti ako je, primjerice, izvor stresa vaš posao.
2. Na radionici ćete naučiti vježbu kako da osvještavamo emociju s kojom imamo problema, te kroz ovu vježbu raditi na njoj kako bi je integrirali.

3. Naučiti ćete tehniku koja će vam pomoći da na nenaporan način naš organizam sam proizvodi alfa valove koji opuštaju organizam i oslobađaju ga od stresa, te kako bi na prirodan način proizvodili serotonin, hormon sreće. Ova metoda je i znanstveno ispitana pa time nam dodatno daje mogućnost da ustrajemo na onome što radimo.

Prijave na mail: nikola@vedski-jyotish.net i na mob: 098 767 428