Design by Promodar

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Radionice

/Radionice

Deprogramiranje odnosa

Život u suvremenom društvu je naizgled lagan, ali on je prožet mnogim suptilnim nasilnim pritiscima zbog kojih patimo i ne osjećamo se dobro. Obrazovanje i obiteljski odgoj ključ su formiranja naših stavova zbog kojih imamo i najviše problema kako na poslu tako i u odnosima. Cilj ove metode jest kako da otkrijemo obrasce koje činimo u odnosima, te kako razviti pozitivne obrasce koji nam omogućuju stvaranje skladne i sretne veze. Ova radionica je nastala na temeljima psihologije C.G. Junga i metoda istočne filozofije koja se koriste u novim psihoterapijskim pravcima.

Na radionici ćete naučiti:

1 . dijagnosticiranje emocionalnih blokada
2 . metodu izmjene i postavljanje novih obrazaca u podsvijesti
3 . metodu kontroliranja emocija straha, ljutnje, mržnje i ljubomore
4 . metodu otklanjanja blokada koje imamo u emocionalnom odnosu ili prema poslu.

Radionica traje 4 sata.

Prijave na broj mob: 098 767 428 ili mail: nikola@vedski-jyotish.net

Iskustva polaznika

Radionica mi je rasvijetlila mnoga moja zavaravanja koja su se ticala odnosa kao i krivih predodžbi koje sam stvarala tokom svojih veza. Sada su mi jasniji obrasci koji su mi stvarali prepreke, ali isto tako osvjestila sam koliko su moji krivi koraci doveli do situacije u kojima sam bila zarobljenik društevnih predodžbi koje sam slijedila a shvaćala sam ih kao normalne.

S.S. Slovenia

Cijeli svoj život se zaljubljujem u krive osobe i nisam nikada mogla vidjeti da sama stojim iza takve slike. Ova radionica mi je pomogla da svoju vezu sada vidim kao djelom moje vlasitih krivih očekivanja koja su proizašla iz niskog samopoštovanja sebe. To mi je pomoglo da više ne sažaljevam sebe i ne stavljam se u inferioran položaj.

A.B. Varaždin

Voditelj: Nikola Žuvela. Završio je studij filozofije i religijskih znanosti te doktorski studij. Napisao je sedam knjiga o odnosima i zadnjih 20 godina radi konzultacije i terapije, dok se temom odnosa bavi zadnjih 27 godina kroz Jungovu psihoterapiju, te objavljivanjem članaka i knjiga.

Prijave na broj mob: 098 767 428 ili mail: nikola@vedski-jyotish.net