Design by Promodar

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Petak – Osjećajima dajte prednost

//Petak – Osjećajima dajte prednost

Petak – Osjećajima dajte prednost

Ovo je odličan dan. Mjesec se najbolje nalazi u ovom sazviježđu (Rohini). Ukratko, odlična pozicija. Prošli dani bili su u znaku novih početaka. Ovaj dan daje naglasak na odnosima, ako promotrite parove vidjet ćete da ne razgovaraju o svom odnosu osim na način da svi imaju pojam o savršeno vezi koju uspoređuju sa sadašnjom. Sustav u kojem živimo kako je potvrdio  Platon i indijska filozofija  je iluzija. Mi ne učimo i ne znamo što su stvarni odnosi, ne znamo što tvrdi medicinska materijalistička psihoterapija i zato ljudi točio puno prekidaju jer žive u idealnim odnosima kako ne bi sagledali siromaštvo svojih stavova. Kada kažemo da je ovo dan za odnose onda ga ne gledajte kroz užitak nego kroz lupu kroz koju možete vidjeti što vaš 8dnsp može poboljšati.

Narudžba knjiga: nikola@vedski-jyotish.net

katalog-samozavaravanja-cover1cm1zuvela_korice_201300jedan-mus-nikola-500pxcover15-12-2016-o-ljubavi-page-001-2

 

By | srpanj 14th, 2023|Dnevni horoskop|Komentari isključeni za Petak – Osjećajima dajte prednost

About the Author:

Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000 godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.