Design by Promodar

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Ponedjeljak – Strast ima dva lica

//Ponedjeljak – Strast ima dva lica

Ponedjeljak – Strast ima dva lica

Ovo je dan koji potiče tri stvari: strast, umjetnost i smrt starog i rađanje novog. Naravno, možemo se pitati kako je to povezano? Upravo tim redoslijedom. Sirova strast koja se javlja je slijepa sve dok je ne pretvorimo u umjetničko djelo, kada strast kultiviramo prema kreativnosti tj. stvaranju u kojem umire stari ego koji je sebe doživljavao kroz strast i niske nagone. Ono što nam društvo i religija nameće kao loše jest osjećaj strasti koji je sam po sebi neutralan jer ga možete koristiti za loše, ili ga možete koristiti za strast prema umjetnosti, stvaranju i pomaganju. Odricanje koje je glavno u svim religijskim pravcima je neproduktivno. Zašto? Zato jer kada ste isposnik, onda u meditaciji ne osjećate glad, vi se ustvari ne odričete već se hranite unutarnjom ljubavlju koja hrani vaše organe. Ovu istinu su dokazali mnogi isposnici koje je proučavala znanost, ali to je nelogično našem sustavu. Stoga, odbacite sustave, a svoju strast usmjeravajte.

Narudžba knjiga: nikola@vedski-jyotish.net

katalog-samozavaravanja-cover1cm1zuvela_korice_201300jedan-mus-nikola-500pxcover15-12-2016-o-ljubavi-page-001-2

By | prosinac 4th, 2022|Dnevni horoskop|Komentari isključeni za Ponedjeljak – Strast ima dva lica

About the Author:

Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000 godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.