Design by Promodar

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Nedjelja – Cilj bez obzira na cijenu

/, Članci/Nedjelja – Cilj bez obzira na cijenu

Nedjelja – Cilj bez obzira na cijenu

Današnjim danom vlada Vishaka njome vlada Jupiter. Simbolički, Vishaka donosi vatru s neba koja se materijalizira na Zemlji. Što nam to govori? Ovo je dobar dan da se ideje ili vatra materijaliziraju, ali za boljitak. Daje zreli pristup i dobra je za umjetnost, ali govori i o tome da se neki mogu poslužiti nedozvoljenim sredstvima da bi došli do cilja. To je niži aspekt ovog dana. U višem aspektu daje želju za znanjem za osobni razvoj. Donosi i želju za revolucijom koju je dobro usmjeriti prema životu, potrebu za boljim životom drugih uz pomoć znanja. S druge strane, daje jak naglasak za provođenje vlastitih ideja, a kada se one ne ostvare, donosi agresivnost. Pošto se ovaj dan koristi i nedozvoljenim sredstvima kako bi se došlo do cilja, Lao Tse kaže: “Najbolji vođa je onaj za kojega ljudi jedva znaju da postoji.” Lucius Annaeus Seneca smatra: “Nasilnu vlast nije nitko dugo zadržao.”

Narudžba knjiga: nikola@vedski-jyotish.net

katalog-samozavaravanja-cover1cm1korice-nikola31zuvela_korice_201300jedan-mus-nikola-500pxcover15-12-2016-o-ljubavi-page-001-2

By | lipanj 12th, 2022|Dnevni horoskop, Članci|Komentari isključeni za Nedjelja – Cilj bez obzira na cijenu

About the Author:

Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000 godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.