Design by Promodar

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Ponedjeljak – Venera i odnosi

//Ponedjeljak – Venera i odnosi

Ponedjeljak – Venera i odnosi

Danas se Mjesec nalazi u Lavu. Klasični san Lava je uživati u životu, a da se ne mora puno raditi za to. Ovaj dan simbolizira ležaljka za njihanje, odnosno ovaj dan nosi u sebi san kojeg sanjaju ljudi s ovih prostora: kako imati a ne pomaknuti se. Dakle, taj princip zahtjeva da netko drugi radi za nas, pa u negativnom smislu ovo sazviježđe vlada kriminalom. S druge strane, ovim danom vlada Venera kao i odnosi pogotovo kada se radi o zaljubljenosti. Venera ovdje traži pažnju, zato su to odnosi u kojima smo zaljubljeni i kroz njih želimo biti u centru pažnje. Ipak, potrebno je znati, prava ljubav se ne hvali na sva zvona, ljubav ne traži pažnju.

Narudžba knjiga: nikola@vedski-jyotish.net

katalog-samozavaravanja-cover1cm1korice-nikola31zuvela_korice_201300jedan-mus-nikola-500pxcover15-12-2016-o-ljubavi-page-001-2

By | lipanj 6th, 2022|Dnevni horoskop|Komentari isključeni za Ponedjeljak – Venera i odnosi

About the Author:

Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000 godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.