Subota – Krajnosti i strasti

Subota – Krajnosti i strasti

[two_third last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””]

Današnjim danom vlada Venera koja se nalazi u sazviježđu  Ribe i daje jak aspekt za umjetnost i kreativnost.  Simbolički ovaj dan potiče arhetip strasti. Ovo je dan koji potiče tri stvari: strast, umjetnost i smrt starog i rađanje novog. Naravno, možemo se pitati kako je to povezano? Upravo tim redoslijedom. Sirova strast koja se javlja je slijepa sve dok je ne pretvorimo u umjetničko djelo. Kada strast kultiviramo prema kreativnosti tj. stvaranju u kojem umire stari ego koji je sebe doživljavao kroz strast i niske nagone. Ono što nam društvo i religija nameću kao loše jest osjećaj strasti koji je sam po sebi neutralan jer ga možete koristiti za loše ili ga možete koristiti za strast prema umjetnosti, stvaranju i pomaganju. Odricanje koje je glavno u svim religijskim pravcima je neproduktivno. Zašto? Zato jer kada ste isposnik, onda u meditaciji ne osjećate glad, vi se ustvari ne odričete već se hranite unutarnjom ljubavlju koja hrani vaše organe. Ovu istinu su dokazali mnogi isposnici koje je proučavala znanost, ali to je nelogično našem sustavu. Stoga, odbacite sustave, a svoju strast usmjeravajte.

 

[/two_third]

By |2023-02-25T23:37:43+02:0024 veljače, 2023|Dnevni horoskop|Komentari isključeni za Subota – Krajnosti i strasti

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author:

Rodjen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000. godine. Od 1992. godine bavim se meditacijom, studiranjem Zapadne i Isto?ne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige i znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge ?lanke ( Multikulturalni casopis, Grombol, Sensa, Cosmopolitan). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podu?avam tehnike meditacije. Takodjer, održavam sljede?e radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o  odnosima i samopouzdanju kao i individualna savjetovanja na temelju Jungove psihologije za one koji imaju poteškosca u braku. Završio sam doktorski studij, smjer filozofije na temu filozofije i nesvjesnog. Tako?er, objavio sam knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Budjenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu, O ljubavi. Dvadeset pet godina rada s klijentima i petnaest tisuca savjetovanja daje vam mogucnost da se bolje upoznate sa svojim projekcija kroz moju praksu..
Go to Top