Design by Promodar

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Petak – Želja za postignućem

//Petak – Želja za postignućem

Petak – Želja za postignućem

Današnjim danom vlada sazviježđe Vishakha koja započinje na 20 stupnjeva u Vagi, a završava na 3,20 stupnjeva  Škorpiona i njome vlada Jupiter. Simbolički ju predstavlja trijem ispred vrata s ukrasnim listovima što potiče na slavu, a to znači da danas vaše akcije teže prema traženju pažnje. Drugi važan aspekt ovog sazviježđa je vladanje božanstva Radhe koje simbolizira uspjeh i munja. Ovo sazviježđe govori o postignuću. Možemo je predstaviti simbolički u modernom svijetu kao neustrašivog poduzetnika. Ono što nedostaje ovom danu su emocije i iskrenost. Loš aspekt ovog dana je nemoralnost i ljubomora, pa pripazite danas na okolinu koja bi vas pozivala na takva djela. Dobri aspekti ovog dana su koncentracija i samosvjesnost kao i usmjerenost na cilj. Ipak, prevelika ambicija koja se pretvara u impulzivnost je aspekt koji treba danas promatrati i stvoriti ravnotežu koliko je to moguće. 

Narudžba knjiga: nikola@vedski-jyotish.net

katalog-samozavaravanja-cover1cm1korice-nikola31zuvela_korice_201300jedan-mus-nikola-500pxcover15-12-2016-o-ljubavi-page-001-2

By | studeni 4th, 2021|Dnevni horoskop|Komentari isključeni za Petak – Želja za postignućem

About the Author:

Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000 godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.