ÄŒetvrtak – Obnova

ÄŒetvrtak – Obnova

[two_third last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””]

 

Ujutro i podne može biti naglašena oštrina dobra za posao i loša za odnose. Danas vlada sazviježđe Punarvasu kojim vlada Aditi, velika Majka bogova. Inače, nalazi se u znaku Blizanaca i Raka, ali danas će cijeli dan biti u Blizancima. U Blizancima vlada komunikacijom i širenjem, te obnovom. Riječ Punarvasu je izvedena iz Puna + Vasu, što znači povratak, obnovu, restauraciju ili ponavljanje.  Punarvasu donosi povratak energije i vitalnosti. Smatra se da je ovo jedno od najboljih sazviježđa što znači da je ovo jako dobar dan. 

Društvena regeneracija ili duhovna obnova nije tek zvučna fraza koja bi se mogla prepustiti propovjednicima i moralistima; riječ je o temeljnom sociološkom problemu našeg vremena.

Ne nađemo li načina za ponovno uspostavljanje dodira između života društva i života duha, našu civilizaciju uništit će sile što ih je ona umjela stvoriti, ali nije znala njima ovladati.

Christopher Dawson

[/two_third]

Narudžba knjiga: nikola@vedski-jyotish.net

zuvela_korice_201300jedan-mus-nikola-500pxcover15-12-2016-o-ljubavi-page-001-2

By |2023-03-02T01:03:32+02:001 ožujka, 2023|Dnevni horoskop|Komentari isključeni za ÄŒetvrtak – Obnova

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author:

Rodjen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000. godine. Od 1992. godine bavim se meditacijom, studiranjem Zapadne i Isto?ne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige i znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge ?lanke ( Multikulturalni casopis, Grombol, Sensa, Cosmopolitan). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podu?avam tehnike meditacije. Takodjer, održavam sljede?e radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o  odnosima i samopouzdanju kao i individualna savjetovanja na temelju Jungove psihologije za one koji imaju poteškosca u braku. Završio sam doktorski studij, smjer filozofije na temu filozofije i nesvjesnog. Tako?er, objavio sam knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Budjenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu, O ljubavi. Dvadeset pet godina rada s klijentima i petnaest tisuca savjetovanja daje vam mogucnost da se bolje upoznate sa svojim projekcija kroz moju praksu..
Go to Top