Design by Promodar

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Četvrtak- Zrelost i snaga

//Četvrtak- Zrelost i snaga

Četvrtak- Zrelost i snaga

Vladalac današnjeg dana je sazviježđe Uttarashada,  poznato kao vrhunac Sunčeve energije, tj. njome vlada Sunce.  Predstavljaju ju četiri sjajne zvijezda koje su drevni vidioci vidjeli da nalikuje slonovim kljovama.

Uttarashadu se prevodi kao ”posljednja neosvojena”, ili ”konačna pobjeda”. Kljova je najviše cijenjena u slonovoj anatomiji. Slonovi su obično vrlo svjesni svojih kljova i jako ih čuvaju. One su vrlo korisne za jednu praktičnu svrhu – borbu. Svi kraljevi, uključujući Indru, kralja bogova, jašu na slonovima u procesijama i ratovanjima. Odgovornost je najvažnija i ključna riječ za ovo sazviježđe.

Vlada Ganesha kao “Gospodar početaka” i onaj koji “miče prepreke”. Ovo je sazviježđe trajnosti i ono ima moć dati trajnu pobjedu. To znači da bi pobjedili morate se boriti. Ovo sazviježđe se bavi postizanjem pozicije i predstavlja snagu u društvu. Bedra i struk su dijelovi tijela kojima vlada ovo sazviježđe. Za one koji pate ovo sazviježđe je najbolje za činjenje korektivnih mjera. Prema tradiciji, to znači  obožavanje Ganesha, koji je darovatelj mudrosti. U prenesenom značenju, prepreke nestaju kada se okrenemo mudrosti. Oni koji su rođeni u ovom sazviježđu su “skromni, graciozani, zahvalni, sretni, pridržavaju se dharme i imaju puno prijatelja.

Narudžba knjiga: nikola@vedski-jyotish.net

katalog-samozavaravanja-cover1cm1korice-nikola31zuvela_korice_201300jedan-mus-nikola-500pxcover15-12-2016-o-ljubavi-page-001-2

By | studeni 18th, 2020|Dnevni horoskop|Komentari isključeni za Četvrtak- Zrelost i snaga

About the Author:

Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000 godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.