Design by Promodar

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Ponedjeljak – Odnosima dajte prednost

//Ponedjeljak – Odnosima dajte prednost

Ponedjeljak – Odnosima dajte prednost

 Nakon pomrčine još uvijek postoji djelovanje pomrčine pa pokušajte pripaziti. Simbol današnjeg dana je jelen, on živi u šumi i pripada Animi ili ženskom simbolu. Sazviježđe Mrigashira  nosi u sebi  sumnjičavu prirodu. S druge strane, donosi iskrenost u poslovima s drugima. Također, donosi nestrpljivost koja danas može biti više naglašena. Inače, po svojoj prirodi, jelen je bojažljiv i nesiguran. Ovaj dan nosi i aspekt zaljubljenosti, a simbolički ljudi su nesigurni kada su zaljubljeni. Zaljubljivanje je lijep i pozitivan događaj. Taj lijep događaj nas podsjeća na izgubljeni osjećaj jedinstva kojeg smo imali prije rođenja, podsjeća nas na nešto izgubljeno što nam je pripadalo i što mi ustvari jesmo, sama sadašnjost jer u njoj jedino volimo. Svako zaljubljivanje nam otkriva pitanje jesmo li spremni na ljubav? Zaljubljivanje je poziv na promjenu i napuštanje ega, ali mi se uvijek odlučujemo za ego, pa govorimo da je propala ljubav. Priroda je inteligentnija samo što se mi pravimo da to ne vidimo, pa govorimo da je ljubav slijepa. Ego je slijep jer želi da ga se voli, a da ne daje ništa.

Narudžba knjiga: nikola@vedski-jyotish.net

katalog-samozavaravanja-cover1cm1korice-nikola31zuvela_korice_201300jedan-mus-nikola-500pxcover15-12-2016-o-ljubavi-page-001-2

By | lipanj 22nd, 2020|Dnevni horoskop|Komentari isključeni za Ponedjeljak – Odnosima dajte prednost

About the Author:

Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000 godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.