Design by Promodar

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Nedjelja – Odnosi i zaljubljivanje

//Nedjelja – Odnosi i zaljubljivanje

Nedjelja – Odnosi i zaljubljivanje

Ovo je dan koji simbolizira zaljubljivanje. Ljubav je povezana sa samorazvojem, ona nije slijepa. Ljubav koja izaziva suze jest djetinje plakanje za slikom i odbijanje da upoznamo sebe. Slijepa ljubav je slika zarobljena u djetinjstvu u kojoj plačemo za djetetom koje je bespomoćno i traži pomoć dok je zrela ljubav mogućnosti voljenja i davanja. Mi smo potpuno odgovorni za ono što nam se događa jer konstelacije su samo događaji, a mi na temelju događaja stvaramo sliku stvarnosti. U našem životu 99 posto su reakcija na 1 posto događaja.

Narudžbe knjiga, cijena 90kuna: nikola@vedski-jyotish.net

katalog-samozavaravanja-cover1cm1zuvela_korice_2013jedankorice-nikola31

By | svibanj 24th, 2020|Dnevni horoskop|Komentari isključeni za Nedjelja – Odnosi i zaljubljivanje

About the Author:

Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000 godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.