Design by Promodar

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Nedjelja – Strast i veza nisu isto

//Nedjelja – Strast i veza nisu isto

Nedjelja – Strast i veza nisu isto

Ovaj dan simbolizira strast i osim nje, dobar je za kreativnost, te za napuštanje starog i početak novog. U psihološkom smislu, mnogi na Zapadu miješaju strast i odnose. Ono što mi zovemo zaljubljenost, ustvari je želja da se sa strašću vratimo u stanje idealnog raja. To je povratak natrag u najsretnije stanje djetinjstva koje je nestalo. Strast koja se najviše odražava u seksualnosti jest ono što partnere privlači iako nisu kompatibilni u poslu, niti imaju isti pogled prema životnoj filozofiji ili odgoju djece. Recimo, u jyotishu kada se gleda kompatibilnost i kada kažem da se osobe ne slažu po pitanju materijalnoga, uopće ne postoji svijest koliko to može biti opterečujuće u pogledu veze. Dakle, ako se slažete samo u strasnom aspektu, što je danas pravilo i ključ po kojem se traži veza, to ne znači da ćete imati vezu jer takve veze su nestalne i najmanje uspijevaju jer se ne razumije da se iza zaljubljenosti ne skriva strast već  zaljubljenost u ono što nas najviše povrjeđuje.

Narudžba knjiga: nikola@vedski-jyotish.net

katalog-samozavaravanja-cover1cm1korice-nikola31zuvela_korice_201300jedan-mus-nikola-500pxcover15-12-2016-o-ljubavi-page-001-2

By | travanj 5th, 2020|Dnevni horoskop|Komentari isključeni za Nedjelja – Strast i veza nisu isto

About the Author:

Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000 godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.