Design by Promodar

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Utorak- Zaljubljenost kao želja za uspjehom

//Utorak- Zaljubljenost kao želja za uspjehom

Utorak- Zaljubljenost kao želja za uspjehom

Ovo je dan koji inicira uspjeh, ali i zaljubljenost. Često ne možemo povezati da je zaljubljenost i dokazivanje. Primjerice, često osobi koja je rođena u ovom sazviježđu, nakon dužeg vremena u braku može faliti aspekt zaljubljivanja, ali na podsvjesnoj razini ovoj osobi fali dokazivanja. Zato, kada se promatra jyotish, on govori puno puta ono što se skriva ispod cijele situacije ili događaja, pa tako kada govorimo o ovom sazviježđu, potrebno je znati što je ispod cijele priče. U ovom slučaju, što se skriva iza zaljubljivanja. U svim drugim pogledima, ovo može biti jako pozitivan dan, odnosno dobar je za napredak. Kada se zaljubimo, mi ujedno osvajamo, osjećamo ispunjenje u uspjehu, pa to nosi u sebi osvajajanje. Zato se zaljubljenost dešava u znaku Lava ili uspjeha.

Narudžba knjiga: nikola@vedski-jyotish.net

katalog-samozavaravanja-cover1cm1korice-nikola31zuvela_korice_201300jedan-mus-nikola-500pxcover15-12-2016-o-ljubavi-page-001-2

By | siječanj 13th, 2020|Dnevni horoskop|Komentari isključeni za Utorak- Zaljubljenost kao želja za uspjehom

About the Author:

Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000 godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.