Design by Promodar

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Nedjelja – Prijelaz iz starog u novo

//Nedjelja – Prijelaz iz starog u novo

Nedjelja – Prijelaz iz starog u novo

Ovo je dan koji nas upućuje na komunikaciju usmjerenu prema odnosima, ali isto tako treba pripaziti na ljutnju. To znači završetak jednog kruga i buđenja nečeg novog. Kada se završava krug, staro nadilazimo i započinjemo novo. Ne mora se govoriti koliko je taj prijelaz ustvari jak jer nosi upravo dimenziju završetka starog i početka nečeg novog. Pazite da se ne vraćate u prošlost jer neke prošle akcije i ostajanje u prošlosti vas mogu sprječavati da činite novi korak. Ono što je bitno u ovom životu jest shvatiti prijelaz iz starog u novo. Velika je to snaga i mogućnost novog rođenja. Ako shvatimo da imamo dva rođenja ono u kojem se rađa tijelo a u drugom djelu života duh, tada možemo shvatiti da su problemi upravo usmjereni na tu dimenziju života.

Narudžba knjiga: nikola@vedski-jyotish.net

katalog-samozavaravanja-cover1cm1korice-nikola31zuvela_korice_201300jedan-mus-nikola-500pxcover15-12-2016-o-ljubavi-page-001-2

 f

 

By | studeni 9th, 2019|Dnevni horoskop|Komentari isključeni za Nedjelja – Prijelaz iz starog u novo

About the Author:

Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000 godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.