Design by Promodar

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Četvrtak – Slava, pobjeda krilatice su života i današnjeg sazviježđa

//Četvrtak – Slava, pobjeda krilatice su života i današnjeg sazviježđa

Četvrtak – Slava, pobjeda krilatice su života i današnjeg sazviježđa

Ovo je dan koji simbolički simbolizira slavu, pobjedu i one odnose u koji se govori da možete najviše voljeti. Sve je u našoj civilizaciji označeno upravo tom krilaticom. Idete na posao ne jer želite to raditi nego jer slijedite standard, natječete se s susjedom, prijateljem i tražite status. Civilizacija mjeri život prema posjedovanju tako da učimo količinu podataka i znanja koja će donijeti posjedovanje. Stvaramo tako privatni jezik koji degradira ostale članove društva i evo vam podloge za siromaštvo. Današnje sazviježđe u pogledu odnosa, također, donosi takmičenje ali ono u kojem vas svi vide i u kojem mislite i govorite da volite najviše. Sve dok traje dokazivanje traje i taj odnos. Ovo sazviježđe ima obilježja narcisoidnosti a u srži svake narcisoidnosti je psihopatski karakter. Ljudima je danas novac sve pa time druge ljude gledaju kako konkurente u zarađivanju i ponašaju se životinjski.

Narudžba knjiga za one koji čitaju: nikola@vedski-jyotish.net

katalog-samozavaravanja-cover1cm1korice-nikola31zuvela_korice_201300jedan-mus-nikola-500pxcover15-12-2016-o-ljubavi-page-001-2

By | listopad 23rd, 2019|Dnevni horoskop|Komentari isključeni za Četvrtak – Slava, pobjeda krilatice su života i današnjeg sazviježđa

About the Author:

Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000 godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.