Design by Promodar

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Ponedjeljak – Obnova ili ponavljanje

//Ponedjeljak – Obnova ili ponavljanje

Ponedjeljak – Obnova ili ponavljanje

Mjesec je danas u sazviježđu Punarvasu, odličan dan za obnovu, putovanje, za obiteljske odnose, a dobro bi bilo da se kroz post ili neku tehniku poput meditacije, očistite. Obnova nas vraća u unutrašnjost. Dokazano je da malo duži post može izliječiti neke bolesti. Zašto? Osim čišćenja organizma, post nas tjera da smo mislima u sebi. Također, kod posta se organizam hrani upravo onim štetnim tvarima koje stvaraju nečistoću u organizmu. Smisao ovog sazviježđa je da se kroz praksu obnovimo jer kada to činimo, rastemo u vrlinama koje povećavaju našu sreću i ljubav. Tibetanski budisti kao na ovoj slici rade predano ovu mandalu i onda je unište pokazujući prolaznost i nemogućnost stvaranja nepromjenjive osobnosti. Svijet funkcionira na temelju rušenja starog i stvarnja novog, a kroz obnavljanje dolazimo do promjene stari stavova koji nas obično vode prema onom lošijem.

Narudžba knjiga: nikola@vedski-jyotish.net

katalog-samozavaravanja-cover1cm1korice-nikola31zuvela_korice_201300jedan-mus-nikola-500pxcover15-12-2016-o-ljubavi-page-001-2

By | listopad 21st, 2019|Dnevni horoskop|Komentari isključeni za Ponedjeljak – Obnova ili ponavljanje

About the Author:

Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000 godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.