Ovaj tjedan nemamo velikih tranzita, ali, kako sam rekao, tjedan je bio puno nemirniji jer su konstelacije Saturna, Ketua i Marsa izvukle mnoge podsvjesne programe ljutnji ili rušenja darmičkih zakona ili zakona s kojima smo sebe kažnjavali u prošlosti i sada su izašle kolektivne projekcije. Obično se manifestacija događa kroz kratke oštre događaje, a reakcija na njih je duga, odnosno tako djeluje ova kombinacija.
Što se tiče partnerskih odnosa, položaj Venere I Marsa može pojačati razmišljanje o vezi u kojoj se nalazite, kao I želju za strašću. Podsvjesno ovaj položaj nosi želju za pokazivanjem, želju da odnos bude takav da se sa partnerom možemo pohvaliti, a obično su to veze koje ne traju dugo. Stoga, spomenuta strast može brzo izgorjeti jer je postavljena na krivim nogama. Ovaj tranzit upravo donosi najsnažniju projekciju zaljubljenosti.
Ponedjeljak je dobar za putovanja, dok je utorak dobar za nove početke. Srijeda je dobra za kreativnost a četvrtak za odluke. Petak je dobar za odnose kao i subota dok je nedjelja dobra za poslove ali ne iza odnose.
Kako vidimo, tjedan donosi dosta strasti I dobar je za odluke, ali spomenuta konstelacija Saturna, Ketua I Marsa još uvijek donosi nemir.