Petak- Ideal i zaljubljenost

Petak- Ideal i zaljubljenost

[two_third last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””]

Simbol današnjeg dana je jelen, on pripada ženskom simbolu. Sazviježđe Mrigashira nosi u sebi  sumnjičavu prirodu, kao i nesigurnu. Jedan je od simbola zaljubljenosti u jyotishu. S druge strane, donosi iskrenost u poslovima s drugima. Također, donosi nestrpljivost koja danas može biti više naglašena. Ako je ne razumijemo onda donosi uplašenost. Kako smo rekli, ovaj dan nosi i aspekt zaljubljenosti, a simbolički ljudi su nesigurni kada su zaljubljeni. Zaljubljivanje je lijep i pozitivan događaj. Taj lijep događaj nas podsjeća na izgubljeni osjećaj jedinstva kojeg smo imali prije rođenja. Podsjeća nas na nešto izgubljeno što nam je pripadalo i što mi ustvari jesmo. Svako zaljubljivanje nam otkriva pitanje jesmo li spremni na ljubav? Zaljubljivanje je poziv za promjenom, na spremnost življenja, ali mi se uvijek odlučujemo za komfor zonu, pa govorimo da nismo imali sreće. Priroda je inteligentnija samo što se mi pravimo da to ne vidimo, pa govorimo da je ljubav slijepa. 

[/two_third]

 

 

Narudžba knjiga: nikola@vedski-jyotish.net

katalog-samozavaravanja-cover1cm1zuvela_korice_201300jedan-mus-nikola-500pxcover15-12-2016-o-ljubavi-page-001-2

By |2023-09-08T00:12:37+02:007 rujna, 2023|Dnevni horoskop|Komentari isključeni za Petak- Ideal i zaljubljenost

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author:

Rodjen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000. godine. Od 1992. godine bavim se meditacijom, studiranjem Zapadne i Isto?ne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige i znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge ?lanke ( Multikulturalni casopis, Grombol, Sensa, Cosmopolitan). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podu?avam tehnike meditacije. Takodjer, održavam sljede?e radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o  odnosima i samopouzdanju kao i individualna savjetovanja na temelju Jungove psihologije za one koji imaju poteškosca u braku. Završio sam doktorski studij, smjer filozofije na temu filozofije i nesvjesnog. Tako?er, objavio sam knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Budjenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu, O ljubavi. Dvadeset pet godina rada s klijentima i petnaest tisuca savjetovanja daje vam mogucnost da se bolje upoznate sa svojim projekcija kroz moju praksu..
Go to Top